Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Matteo Teleghidata
Id-ul tau:855
Discord: matteo._.3
Varsta : 14
Ore pe server: 111
Ore pe FiveM: 3400 sau ceva de genu
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece am mai fost si inainte de wipe si vreau sa ajut comunitatea si sa ii sanctionez pe cei care vin sa faca rau
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: eu cred ca toti suntem egali si nimeni nu are nimic in plus fata de ceilalti deci si eu pot face ce fac si ceilalti participanti si membrii ai stafului
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): fiveM am fost staff pe haos de 2 ori (inainte de acest wipe si acum 2 wipe uri)
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Evident

Ultima editare:
Member
Membru staff
Numele tau: Matteo Teleghidata
Id-ul tau:855
Discord: matteo._.3
Varsta : 14
Ore pe server: 111
Ore pe FiveM: 3400 sau ceva de genu
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece am mai fost si inainte de wipe si vreau sa ajut comunitatea si sa ii sanctionez pe cei care vin sa faca rau
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: eu cred ca toti suntem egali si nimeni nu are nimic in plus fata de ceilalti deci si eu pot face ce fac si ceilalti participanti si membrii ai stafului
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): fiveM am fost staff pe haos de 2 ori (inainte de acest wipe si acum 2 wipe uri)
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Evident
Respins. Nu ai numarul necesar de ore. Te rugam sa revii cu o aplicatie dupa ce le vei acumula. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus