Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Odo

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Odo
2.ID In-Game: 7822
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50910
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana foarte desteapta care a luat nota mare la evaluare si care ulterior abia asteapta sa petreaca timp in politie. (am mai fost pe acest server si sigur ma voi descurca foarte bine). Practic baschet de aproape 8 ani si am luat locul 4 in campionatul national. Imi place sa lucrez in echipa si de aceea cred ca voi fi un politist bun.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa mai fac rp, sa ajut comunitatea sa creasca printr un roleplay calitativ ca si politist,am de asemenea prieteni care m-au motivat sa revin in politie dar mai ales pt ca vreau sa creasca aceasta factiune.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproape 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay: 2 ani jumate facand un rp calitativ (este singurul server pe care m-am jucat serios si chiar am vrut sa fac rp pe el)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt CONSTIENT CA TREBUIE SA RESPECT REGULAMENTUL SI CA VOI FI SANCTIONAT IN CAZUL IN CARE NU-L RESPECT!!

Informații IC:
1.Numele (Personaj) : Copzariu
2.Prenumele (Personaj): Gigel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7822
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am peste 30 de luni in oras.
5.Scolarizare (Personaj): Am aboslvit liceul militar din LosHaos si am luat nota maxima la Academia de Politie din LosHaos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Postas, Gunoier, Fermier
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana descurcareata care stie sa colaboreze cu toti oamenii din jur, sunt foarte autoritar si orice cuvant care nu se respecta va fi sanctionat, niciodata nu ma dau batut pana nu-mi indeplinesc obiectivele (de aceea am ajuns pana aici), stiu sa ascult si sa respect ordinele unui superior. Pana sa intru la liceu am practicat fotbal dar mi-am dat seama ca mai bine ma orientez spre politie si nu-mi pare rau de aceasta decizie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa colaborez cu oamenii din echipa mea, sa ascult de cei superiori, nu renunt niciodata chiar si in cele mai grele momente, si sunt apt fizic si mental
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt atent la detaliile din jur, indiferent de persoana cu care comunic astept sa aud opinia sa, dupa care il voi clarifica si mi voi spune punctul de vedere si niciodata nu mi insult colegii sau gradele mai mari (respect pe toata lumea indiferent de ce grad este sau ce grad sunt eu)!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: apt fizic si mental, stiu sa lucrez in echipa, stiu sa comunic orice informatie astfel incat informatia sa ajunga cat mai repede si cat mai clar, nu renunt niciodata si avand in vedere studiile prin care am trecut as fi un pas mai in fata decat cei care nu au facut asta.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus