Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:stefan15
Id-ul tau:349
Id-ul staff-ului reclamat:169
Motiv:mia dat rdm probabil dintro chestie care nu era
Explicatie:am fost pe cayo si a venit un heli cu 7 vagos intrun heli si tot voiam sa intre in noi cu heli-ul si scosese si arma la noi si pentru noi a fost o amenintare si am picat soferul si dupa sa pus altul la volan si au mai venit odata si am mai picat pe unu iar dupa au plecat
Dovezi:pot arata pe vc nu merge sa o pun pe yt

New member
Salut in legatura cu sanctiunea de RDM pentru asta ti-am spus de la inceput si am chemat inca un staff sa isi dea cu parerea cel mai bine ar fi fost daca coborai din heli impreuna cu oamenii tai sa vedeti care ii treaba iar atunci sa incepeti rp-ul care trebuia daca vezi ca tot se tine dupa tine s.a.m.d tu ai spus ca te ai uitat la ei in first person avand arma in mana si spune ai ca nu aveai cum altfel desi te contrazic la asta pentru ca nu trebiue neaparat sa te uiti in firstperson ca sa vezi ce intenti are 3rd poti vedea mai multe spui ca au pus arma pe tine insa pe filmare se vede clar ca tu ai fost cel care a deschis focul ''ori trag eu ori ei'' si pana la urma chiar tu ai deschis focul respectiv de arma las aici o filmare cu toate cele intamplate astept alte pareri din partea colegilor mei daca e posibil.

Revin cu edit cu filmarea.
Din punctul meu de vedere puteai frumos sa cobori alaturi de colegi tai interactionati nu sa incepeti sa va urmariti unu pe altu in ce fara nici o vlaga despre ce o sa se intample aterizati apoi incepeti si voi interactiunea IC o rezolvati si daca se intampla failuri aveti K - Admin - Ticket s.a.m.d Dupa respawn si se rezolva totul frumos nu se ajungea aici dar nu am cu cine sa ma inteleg aseara ti-am explicat clar daca tu crezi ca chiar esti atat de nevinovat o lasam asa insa daca am gresit eu rog pe highstaff sa ia decizia dorita.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus