New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Sergiu Mihai
2.ID In-Game:27877
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):10 ore , in schimb am multe ore pe fivem,roleplay si sunt capabil
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , numele meu este Sergiu si imi place sa ma joc pe calculator, imi place foarte mult roleplay-ul si sunt capabil pentru orice,in acelasi timp apreciez munca altora si nu imi bat joc de ea (aici ma refer la server)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ajut lumea , sa dau amenzi,mai pe scurt imi place foarte mult sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
2.Prenumele (Personaj):Sergiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):27877
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase cu BAC
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,numele meu este Sergiu si imi doresc de cand eram mic sa intru in deparadamentul de politie,admir organele de politie de la varsta de 13 ani si sunt fascinat de interventiile lor , imi doresc din tot sufletul sa intru in PR.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca sunt potrivit pentru politia romana deoarece sunt capabil,intelegator si imi pastrez calmul in situati critice
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Voi fi activ la job si imi voi da interesul fata de el , sperand sa ajung undeva sus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. Disciplina – respect regulile și procedurile.
2. Corectitudinea – sunt onest și echitabil.
3. Rezistență la stres – pot lucra bine în situații dificile.
4. Spirit de echipă – colaborez ușor cu alții.
5. Simțul responsabilității – iau în serios orice sarcină.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Sergiu Mihai
2.ID In-Game:27877
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):10 ore , in schimb am multe ore pe fivem,roleplay si sunt capabil
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut , numele meu este Sergiu si imi place sa ma joc pe calculator, imi place foarte mult roleplay-ul si sunt capabil pentru orice,in acelasi timp apreciez munca altora si nu imi bat joc de ea (aici ma refer la server)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ajut lumea , sa dau amenzi,mai pe scurt imi place foarte mult sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:avansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mihai
2.Prenumele (Personaj):Sergiu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):27877
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase cu BAC
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,numele meu este Sergiu si imi doresc de cand eram mic sa intru in deparadamentul de politie,admir organele de politie de la varsta de 13 ani si sunt fascinat de interventiile lor , imi doresc din tot sufletul sa intru in PR.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu cred ca sunt potrivit pentru politia romana deoarece sunt capabil,intelegator si imi pastrez calmul in situati critice
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Voi fi activ la job si imi voi da interesul fata de el , sperand sa ajung undeva sus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. Disciplina – respect regulile și procedurile.
2. Corectitudinea – sunt onest și echitabil.
3. Rezistență la stres – pot lucra bine în situații dificile.
4. Spirit de echipă – colaborez ușor cu alții.
5. Simțul responsabilității – iau în serios orice sarcină.