- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):54
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut am 16 ani locuiesc in Ploiesti.Imi place sa ma plimb pe afara cu motoreta dar acesta este unul dintre hoobiurile mele cel care imi place cel mai mult este pescuitul cu prieteni mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Politie: imi doream de foarte mult timp ca sa ma alatatur de partamentului de politie deoarece am observat ca politia ajuta cetateni si mi -am dorit sa ajut mereu civili
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aprox 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alexandru
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2751
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6ani
5.Scolarizare (Personaj):am terminat atat academia si facultatea de ofiter .
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt tanar care la 23 de ani a terminat facultatea de ofiter si academia cu 10 dar nu ma laud sau asa cred eu ca nu ma laud dar la fata locului este alt cumva .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
eoarece sunt pegatit atat fizic si phiologic pentru a intra in acest dapartament .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferit de nimeni dar ce pot spune este conditia fizica care este muncita de la varsta de 13ani .La acea varsta frageda m-am apucat de sala si sport in general .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:maturitatea,transparenta ,calmitatea,bunatatea(la aceste doua ultimi calitati se poate spune ca daca tu nu esti om cu mine nici eu nu sunt cu tine).
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):54
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut am 16 ani locuiesc in Ploiesti.Imi place sa ma plimb pe afara cu motoreta dar acesta este unul dintre hoobiurile mele cel care imi place cel mai mult este pescuitul cu prieteni mei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Politie: imi doream de foarte mult timp ca sa ma alatatur de partamentului de politie deoarece am observat ca politia ajuta cetateni si mi -am dorit sa ajut mereu civili
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aprox 2 ani jumate
9.Experiența în Roleplay:9,50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alexandru
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2751
4.Vechimea în Oraș (Personaj):6ani
5.Scolarizare (Personaj):am terminat atat academia si facultatea de ofiter .
6.Joburi Anterioare (Personaj):-
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt tanar care la 23 de ani a terminat facultatea de ofiter si academia cu 10 dar nu ma laud sau asa cred eu ca nu ma laud dar la fata locului este alt cumva .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu sunt diferit de nimeni dar ce pot spune este conditia fizica care este muncita de la varsta de 13ani .La acea varsta frageda m-am apucat de sala si sport in general .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:maturitatea,transparenta ,calmitatea,bunatatea(la aceste doua ultimi calitati se poate spune ca daca tu nu esti om cu mine nici eu nu sunt cu tine).