Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Davidee

2.ID In-Game: 159

3.Vârsta (Minim 15 ani): 16 ani

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50809

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 800

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Davidee, am 16 de ani și sunt din Brașov. Sunt o persoană calmă, serioasă și cu simțul responsabilității, mai ales când vine vorba de roleplay.

Sunt activ, serios și mereu deschis la colaborare. De aceea mă implic 100% în tot ce fac.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Îmi doream de mult timp să intru în poliție, dar nu am avut oportunitatea. Îmi place foarte mult acest rp de polițist

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): aproximativ 2000 de ore

9.Experiența în Roleplay: Am o experiență destul de avansată în rp, fiind în trecut mecanic și chiar co-lider la o organizație

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Davidee

2.Prenumele (Personaj): Bali

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 159

4.Vechimea în Oraș (Personaj): 9 ani

5.Scolarizare (Personaj): Am terminat atât liceul cât și studiile superioare

6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic

7.Job Curent (Personaj): Șomer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Eu sunt Davidee, am 27 de ani iar la vârsta de 18 ani m-am mutat în acest oraș. Sunt o persoană foarte muncitoare care face tot ce îi stă în putință ca să obțină ce își dorește. Sunt o persoană foarte calmă care nu își iese niciodată din fire și totodată o persoană de încredere.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt calm în situațiile stresante și mereu încearcă să acționeze cât mai bine în astfel de situații

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Inițiativă și dorință de perfecționare continuă

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț

iei Romane?:

Disciplina

Curajul

Stăpânirea de sine

Răbdarea

Loialitatea

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus