Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Snake
Id-ul tau:9961
Id-ul staff-ului reclamat:3670
Motiv:sanctiune gresita
Explicatie:un baiat ma omorat fara motiv,iam facut tk dupa ce a plecat si imi da pt,tk in rp +un pg pe care nu stiu unde lam facut
Dovezi:

New member
de pe support nu am dar explica ce pg vezi in filmarea aia si tk in rp nu mi sa parut eventual ti-o poate arata el,si daca tot e sati arate filmarea,cerei te rog cu tot tkul sa vezi ca la baiatul alalalt nui da pt comp la tk si zicea sa merg sa plang,ma lua cu jeg,si limbajul adminul cu coaie,etc

Ultima editare:
New member
Membru staff
Am vzt filmarea pg a fost cand ai intrat in stalpu ala, fiindca el este din otel iar in viata reala te loveai de el, comportamentul adminului ca a vorbit putin licentios a fost avertizat, deci sanctiunea va ramane asa fiindca nu te-a sanctionat gresit, si celelalt a fost sanctionat cel ce te-a omorat. Sanctiunea ta ramane iar adminul a fost avertizat

New member
Ok dar ala se considera Tk în rp ca ai văzut pe filmare ca a plecat și na venit pe tot durata la tk panaa tras serafin și faptul ca celalalt băiat nu a primit cmp la tk ca zice "dute și plânge plânge"

New member
ba varule tu incepi sa faci suferinte pe discord la tk unde era si mihaela pe camera si ti a spus si ea sa nu mai faci ca toate animalele da vad ca tu stai sa faci posthunt pana si pe forum

New member
Ce suferințe frate ca am zis sa îți dea pt comp la tk și ca ala no fost tk în rp?Adica hai sa zic ca pgu ala înțeleg da tk în rp și tu erai la mama naibii plecat când am făcut eu tk?Si zici ca eu fac posthunt smr io de nu mai pus sa arat o filmare de 10 ori numa sa ma sancționeze el =)

Ultima editare:
Active member
Membru staff
Reclamație respinsa adminul a sanctionat corect (TIKETUL se face dupa ce primesti respawn) !!!T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus