Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: popac + mariu
Id-ul tau: 26984 + 26975
Id-ul staff-ului reclamat: 8
Motiv: Black list pe degeaba
Explicatie: ↓
Dovezi: ↓

Salut , as vrea sa ii fac o reclamatie lui @707121052978905089 [𝔇𝔖-8]𝕯𝖆𝖓𝖞_𝕮𝖔𝖉𝖗𝖚𝖙𝖆

s a gasit @707121052978905089 [𝔇𝔖-8]𝕯𝖆𝖓𝖞_𝕮𝖔𝖉𝖗𝖚𝖙𝖆 si cu inca 3 sa comenteze despre mine si despre sanctiunile mele
si eu am scris ''tu ce pula mea comentezi esti staff si comentezi aiurea''
nici macar nu l am injurat pe el sau pe familia lui
normal ca eu m am enervat ca de ce s au gasit ei sa vorbeasca despre mine si nici macar nu i am injurat de familie sau ceva tin sa aduc aminte
dupa aia m am calmat si am scris ca o platesc imediat
si el ma intreaba daca mama nu m a invatat sa vorbesc frumos
dupa ce au facut misto de sanctiunea mea pe chat
dupa i am scris ''crede ma ca eu nu sunt asa da nu te gasesti tu sa ma intrebi pe mine cand o platesc''
el ma intreaba cati ani am cu arfe ca imi punea fete de asta zambitoare gen ''=]]]]''
ca si cum ca cine e el
eu i am spus frumos ca am 17 si l am intrebat inapoi cati ani are
si dupa aia am realizat ca el se credea nu stiu cine si ma intreba asa la misto
si am scris ca ''nu stiu coaie cine te crezi de pui =]]]]]]]]]]]]]]]]]''

dupa ce imi da blacklist (doar pe server nu si in smurd) pentru reactia mea care nici macar nu a fost asa grava la misto urile lor de pe chat despre sanctiunea mea
imi mai injura si familia
te poti uita pe ss uri sau pe chat unde vrei tu
asta i am scris eu lui si nici macar nu l am injurat dupa ce o zis de mama pe chat de 2 ori
dupa ce s au intamplat toate astea a venit prietenul meu pe chat (@z7s in poze il cheama sunshine) si i a spus lui @707121052978905089 [𝔇𝔖-8]𝕯𝖆𝖓𝖞_𝕮𝖔𝖉𝖗𝖚𝖙𝖆
''esti bun si tu ca te iei in gura cu toata lumea'' pentru ca comenta aiurea pe chat
si dupa aia s a gasit si @david44_24 sa spuna ''mama'' ''salut mariu'' (mariu fiind prietenul meu @z7s sunshine) ''esti cooked si tu'' nu vreau sa l bag si pe el aici doar ca tineam sa precizez si acest lucru
si dupa aia @z7s a zis ''va certati ca niste copii fara suparare'' ''zici ca aveti maxim 15 ani'' ''serios acum'' eu personal nu cred ca a gresit cu nimic ca mi a luat apararea pentru un lucru care chiar a fost nedrept
mai continua conversatia da e prea mult de scris (o sa vezi in poze mai multe dovezi)
si dupa aia @707121052978905089 [𝔇𝔖-8]𝕯𝖆𝖓𝖞_𝕮𝖔𝖉𝖗𝖚𝖙𝖆 ii da blacklist in smurd (nu pe sv doar in smurd) prietenului meu pentru motivul ''ramai cu prietenul tau !!!''

mai sunt niste mesaje acolo in poze , tragi tu concluzia , eu personal cred ca situatia a fost foarte nedrepta

Atașamente

• 1.png
    1.png
    126,8 KB · Vizualizări: 15
  • image7.png
    image7.png
    235,1 KB · Vizualizări: 9
  • image6.png
    image6.png
    119,8 KB · Vizualizări: 11
  • image5.png
    image5.png
    159,4 KB · Vizualizări: 10
  • image4.png
    image4.png
    153,4 KB · Vizualizări: 10
  • image3.png
    image3.png
    199,2 KB · Vizualizări: 7
  • image2.png
    image2.png
    187,6 KB · Vizualizări: 9
  • image8.png
    image8.png
    216,4 KB · Vizualizări: 8
  • image9.png
    image9.png
    181,6 KB · Vizualizări: 9
  • image10.png
    image10.png
    152,9 KB · Vizualizări: 15
Active member
Membru staff
Timp ce îmi răspunzi ca ce plm comentez eu și ești tare în gură ca dai tu liderul smurd afară și nu plătești amenda ca o plătește el și ești tare în gură cu mine ți și-am zis frumos când plătești amenda ca se dublează tot eu sunt cu motiv bk degeaba care tu ești ăla care ai tupeu în … ?

New member
Timp ce îmi răspunzi ca ce plm comentez eu și ești tare în gură ca dai tu liderul smurd afară și nu plătești amenda ca o plătește el și ești tare în gură cu mine ți și-am zis frumos când plătești amenda ca se dublează tot eu sunt cu motiv bk degeaba care tu ești ăla care ai tupeu în … ?
ba n ai tu treaba ca dau eu sau nu dau eu , nu te bagi pur si simplu

New member
mi ai zis frumos facand misto cu ala ca cica n am bani sau nu stiu ce , nu ai ce argumente sa folosesti si te tot legi de faza asta cu ma dau tare in gura , in opinia mea chiar nu ai ce cauta in staff pentru blacklist urile astea de le ai dat astazi.

JKE SEFU
Din ce vad aici ai decat 1 o singura optiune, sa fii baiat, iti ceri scuze pentru reactia stupida, pe care, probabil daca o aveai fata de mine te banam din prima fara sa mai discut altceva cu tine, va impacati si aia e, sunteti barbati cu pula in pantaloni amandoi, ramane la latiduinea voastra daca doriti sa va impacati in caz contrar, voi inchide cererea.

Active member
Membru staff
Am vrut sa ati dau unbk dar Pentru mesajul asta asa dulce ramane si la 3.0 salut T/C

Atașamente

• IMG_2394.jpeg
    IMG_2394.jpeg
    144 KB · Vizualizări: 17
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus