Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Lorin
Id-ul tau: 456
Motivul banului:chiar nu l știu eram in mafia Crips , după eu am avut un conflict în viața reală și am ajuns la spital cu un ochi de era să nu l mai am și acum după ce mi am revenit puțin am zis să intru și eu pe sv 5mn și când mă uit pe discord văd ca am ban și pe sv de mafi și pe sv celălalt de discord un
De ce doresti unban?:să mă reapuc de sv după ce am aprobare de la medic ca pot sta la pc
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )<@1372895841731477544>

Active member
Membru staff
Nu ai ban pe cantul asta (ai alt cont cu acelas nr/gmail ?)

New member
Nu am nici un alt cont cu același nr

Atașamente

• IMG_0967.png
    IMG_0967.png
    813,4 KB · Vizualizări: 3
  • IMG_0966.png
    IMG_0966.png
    899,7 KB · Vizualizări: 3
JKE SEFU
Ai alt cont banat cu aceelasi nr de tel sau aceelasi ip, deci, ori schimbati numarul ori zine celalat discord, in caz contrar, iti voi inchide cererea

New member
Ai alt cont banat cu aceelasi nr de tel sau aceelasi ip, deci, ori schimbati numarul ori zine celalat discord, in caz contrar, iti voi inchide cererea
S-ar putea sa fie ca pe alt cont ma banat sake mai de mult , dar dupa mi am plătit banul pe sv și mi am făcut alt cont de discord

New member
Ai putea să mi dai unban pe contul ăla banat id discord vechi <@1293129522866290729>

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus