Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Rob1ca
Id-ul tau:448
Motivul banului: am primit jail si warn 400 de minute de le Denis pentru
Reclamatie de pe forum, Folosirea armelor in zone publice + provoking total ampulea.
De ce doresti unban?:doresc unjail si scoaterea unui warn deoarece eu nu am tras deloc nici nu aveam arma in inventar in acel moment de pe filmarea baiatului care a facut reclamatie pe forum si singurul lucru pe care l-am facut a fost sa intreb pe cascuta cine este in bmw si in momentul in care de mai mult ori nu mi s-a raspuns am decis sa merg langa el pentru a verifica iar de acolo au vorbit mai mult restul baietilor si au tras eu nu.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Nu
1749470131673.png

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Tocmai, efectiv, random, v-ati dus cu armele pe ei, toti, random, aia si nefiind masina nemarcata, era total o masina personala, v-ati dus absolut fara nici un reason la ei cu armele chiar daca acei baieti nici macar nu venisera sa se bata cu voi, sanctiunea ramane. t./c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus