New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Italianu
2.ID In-Game: 2935
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană ambițioasă, curioasă și deschisă spre învățare continuă. Îmi place să colaborez cu oameni și să contribui la proiecte care aduc valoare. Sunt organizat, empatic și îmi gestionez eficient timpul. Caut mereu soluții și abordez provocările cu încredere.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia este de a apara persoanele si a le garanta o viata sigura
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani , 9000 ore
9.Experiența în Roleplay: 5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mendera
2.Prenumele (Personaj): Merso
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 645SOX
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 4 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic,
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt Merso și îmi place să fac parte din organizații corecte, care nu fac lucruri negative . Urăsc să văd mafioții jefuind cetățeni care lucrează greu să facă niște bani și după să îi lase fără nimic. Îmi place să socializez cu toată lumea și să îi ajut dacă pot.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am facut academia, sunt calm , sunt pregatit pentru a ajuta cetatenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma pot diferentia fata de alti candidati,toti suntem la fel de buni!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Sunt agil
2. Atentie sporita
3. Sunt implicat
4. Sunt un om serios
5. Vreau ca dreptatea sa castige
1.Numele sau Porecla: Italianu
2.ID In-Game: 2935
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană ambițioasă, curioasă și deschisă spre învățare continuă. Îmi place să colaborez cu oameni și să contribui la proiecte care aduc valoare. Sunt organizat, empatic și îmi gestionez eficient timpul. Caut mereu soluții și abordez provocările cu încredere.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia este de a apara persoanele si a le garanta o viata sigura
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani , 9000 ore
9.Experiența în Roleplay: 5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mendera
2.Prenumele (Personaj): Merso
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 645SOX
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 4 ani
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): medic,
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu sunt Merso și îmi place să fac parte din organizații corecte, care nu fac lucruri negative . Urăsc să văd mafioții jefuind cetățeni care lucrează greu să facă niște bani și după să îi lase fără nimic. Îmi place să socializez cu toată lumea și să îi ajut dacă pot.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am facut academia, sunt calm , sunt pregatit pentru a ajuta cetatenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma pot diferentia fata de alti candidati,toti suntem la fel de buni!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1. Sunt agil
2. Atentie sporita
3. Sunt implicat
4. Sunt un om serios
5. Vreau ca dreptatea sa castige