Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gzr

New member
Numele tau: george
Id-ul tau: 1274
Motivul banului: "Factiune legala si se joaca pe alt server."
De ce doresti unban?: Am decis sa ma mut inapoi pe haos ca sa ma joc doar pe haos deoarece am si intrat in politie (DIICOT). Apoi am venit cu decizia ca sa intru pe serverul pe care ma jucam inainte ca sa imi vand toata averea si sa ma mut de tot inapoi pe haos, eu inteleg ca atata timp in cat eu sunt intro factiune legala n-am voie sa ma joc pe alt server, dar daca sunt sincer eu chiar nu ma jucam si doar doream sa imi vand averea pe care am construit ca sa o bag pe haos.
Ban-ul este activ si pe discord?: Da dar pe alt cont de discord: 779639966086201365

gzr

New member
O davada c-ai intrat doar ca sa-ti vinzi averea? :)

denisjke, nu am dovada ca nu credeam ca o sa imi iau ban, nu mi-a trecut prin gand.

dar vreau sa iti mai explic ceva, nu i-am facut rau la nimeni, nu am facut troll pe server de niciun fel, m-am legat de roleplay si doar de roleplay ca sa fac de-aia am si intrat in diicot, daca nu pana acuma aveam ban de mult. din pacate nu am dovada dar a-si vrea sa imi dai o sansa din cauza ca nu conteaza ce greasala faci in viata, toata lumea merita macar o sansa ca sa dovedeasca ca nu se mai repeta aceasi greseala.

JKE SEFU
Ma rog, ti-am dat unban, te rog frumos sa fii atent data viitoare asupra regulamentului, multumesc. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus