Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dani.Balint
Id-ul tau:1338
Motivul banului: FARA DREPT DE INTOARCERE NICI DUPA 3.0
De ce doresti unban?:

in urma cu 3 zile eu si un prieten ( ID lui 571 - Andrei.Beleaua ) am primit bk . am deschis un tk pe discord pentru neacordarea sanselor egale intr un rp cu radu primind jail in acelasi rp, ne a raspuns radu la tk am incercat sa vorbim dar la un moment dat nea inchis ticket-ul, ulterior iam dat tag lui si lui denis si am spus ceva de genul (cu asa manager nu faci treaba si cateva jigniri dar nu injuraturi+un sticker care probabil a crezut ca ne referim la el dar era un prieten de al nostru) si ne cerem scuze pentru asta , a fost o reactie la nervi pentru ca am fost neandreptatiti . ne cerem scuze pentru ce sa intamplat ,vrem sa ne primin o a doua sansa pe server si promitem ca nu se va mai intampla.
I am pus si id+numele prietenului meu mai sus, pentru nu a mai deschide el inca o cerere unbk

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) da ban ul este activ si pe discord ( 692846016524713984 id-ul meu discord ) (1318255792264183873 id-ul prietenului meu )

1747606804228.png
image.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus