Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: carrillo
Id-ul tau: 282
Id-ul staff-ului reclamat: 20432
Motiv: in primul rand pe discord are un nume si pe joc alt nume , in al doilea rand aveam rp cu pd eram in wanted si mi a dat doar admin jail si nu mi a adaugat si cel de la pd asa cum ar trebui si in al 3 lea rand sanctioneaza gresit
Explicatie: eram in paleto cu un mercedes brabug g900 fara nr de inmatriculare si a venit un diicot imbracat in pd singur in masina si a deschid tableta se misca pe langa masina si nu m a vazut ca eram in banca si cand am iesit m a luat direct mi se pare meta deoarece eu apar pe harta lor cu rosu si asa si mai mult de asta a venit
Dovezi: da

Member
primele

Atașamente

• reclAMATIE STAFF PROST.PNG
    reclAMATIE STAFF PROST.PNG
    44,9 KB · Vizualizări: 13
  • poza jail.PNG
    poza jail.PNG
    10,4 KB · Vizualizări: 13
Member
eu am luat pt id check ca mi s a parut meta si oricum s a cam produs fail din partea lui deoarece i a zis colegului diicot sa mearga in banca sa vada daca mai e vreo persoana azi e vineri era ora 2-3 si irl in banca sunt angajati sunt si daca ai masina parcata in fata bancii nu inseamna ca esti in banca si mi se pare fail ca se ruleaza ca in banca sunt angajati si ce cauta diicotul acolo

Member
pai da si aici fail ul mi s a parut meta si l a trimis pe diicotul lui in banca sa vada daca mai e cineva in banca si vineri la ora 2 sunt angajati etc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus