Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Am intrat pe server voiam sa ma duc la ffa si era o urmarire cu politia si o masina de politie a intrat in mine si m-a aruncat din masina dupa care alta masina m-a calcat am facut tk iar adminul a zis ca nu este obligat sa imi cheme ambulanta dupa ce ma calca cu masina.Politistul fiind factiune legala si serverul de Hard roleplay,iar eu m am enervat si am injurat iar acum imi pare rau id-ul meu este 2513 nu am mai avut sanctiuni de foarte multe luni si nici ban-uri este prima data cand primesc

New member
Numele tau: Ayoo
Id-ul tau:2513
Motivul banului: injurii staff si server
De ce doresti unban?:pentru ca regret ca am injurat de nervi doar ca adminul era administrator si cand am auzit ce a putut sa scoata pe gura m-am enervat si regret
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu am doar ban in gane

New member
Membru staff
Numele tau: Ayoo
Id-ul tau:2513
Motivul banului: injurii staff si server
De ce doresti unban?:pentru ca regret ca am injurat de nervi doar ca adminul era administrator si cand am auzit ce a putut sa scoata pe gura m-am enervat si regret
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu am doar ban in gane
Salut. Inteleg ca iti pare rau dar decizia ramane la @Andreeew .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus