Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Nume: Pleș Ștefan
ID: 613
Motivul banului: —
De ce dorești unban?

Salut!
Poate mulți mă cunoașteți — sunt Pleș, fost membru al echipei de staff și fost Haos Regal pe server. După două săptămâni mai slabe din punct de vedere personal, am făcut greșeala de a intra pe OgLand, deși eram încă staff activ pe Haos. Îmi asum complet această greșeală și înțeleg că a fost una serioasă, care merită pedeapsă.

Totuși, aș vrea să am ocazia să fiu ascultat. Activitatea mea ca staff a fost una intensă — am stat nopți întregi, până la 4 dimineața, pentru a ajuta jucătorii. Când majoritatea plecaseră în concediu, eu am rămas acasă pentru a nu-i lăsa singuri pe TLB și Ale. Am pus mult suflet în această comunitate și am încercat mereu să dau tot ce am mai bun.

Este adevărat că i-am scris lui Ale să-l întreb dacă ar vrea să vină pe OgLand, dar mi-a spus că nu mai joacă FiveM. Îmi pare sincer rău pentru ce s-a întâmplat și sper să primesc o a doua șansă. Joc pe această comunitate de peste 3 ani, am prieteni vechi aici, și Haos a fost mereu "acasă" pentru mine.

Am fost staff timp de 7 luni fără sancțiuni grave și am dat dovadă de implicare și responsabilitate în toată această perioadă.

Ban-ul este activ si pe discord?: ( 823977197698154516 ) Da

#Haos4Life

Ultima editare:
Member
Membru staff
Salut lasa o poza cu ban-ul si id discord-ul sa vedem pentru ce ai bk si ban

Active member
Tinand cont de faptul ca n-ai avut antecedente in trecut si de faptul ca ti-ai vazut de treaba ta cat ai stat in staff, iti voi mai oferii o sansa, nu fii prost sa-ti bati joc de ea.

Ai primit unban si pe disscord-uri si pe joc.
Spor la joaca. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus