Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau : pisica akryy

Id-ul tau: 1115
Id-ul staff-ului reclamat: 4
Motiv: tp/no clip in rp
Explicatie: eram la tigari ochisor m-a picat si i-am cerut filmare, iar pe filmarea lui s-a vazut cum Radu a aparut de nicaieri langa el si a disparut dupa o secunda, si dupa a si participat la roleplay...
Dovada:

Member
Membru staff
Nu am participat la niciun roleplay. Mi am dat tp pentru ca ati inceput suferintele pe chat si ca vreti filmari.

Member
ce treaba au suferintile pe chat cu roleplay ul? nu iti mai raspunde la propria ta reclamatie,asteptam un grad mai mare sa raspunda...

Member
si pe filmare se vede foarte clar...ca pe chat atunci nu a scris nimeni,dupa ce m-a picat pe mine,dupa eu am zis ca vreau sa vad filmare de la el

Member
Membru staff
Am tot dreptul sa raspund la reclamatie si sa mi spun punctul de vedere, si nu inteleg cum ai atata tupeu sa mi zici sa nu mai raspund:))

Member
Membru staff
Iar faceti posthunt ca nu sunteti in stare sa faceti rp si faceti tk in rp si mintiti adminii de parca ei sunt prosti

Member
astept un grad mai mare,luand in vedere ca ti-am facut reclamatie tie....si filmare as dori sa vad de la tine,ce ai facut tu dupa ce ti ai dat tp

Member
Membru staff
Doamne fereste, tu ai zis in reclamatie ca am participat si tu vrei ca tot eu sa ti pun filmarea?🤣

Member
Membru staff
Vedeti cum va turnati singuri ca aveti frustrari care pleaca din mediul IC si ajungeti sa faceti posthunt?

Member
fiind staff,trebuie sa ai filmare timp de 48 de ore,de ce??? ca sa poata playerii sa o ceara,si nu ma lua la rost cu "nu sunteti in stare sa faceti rp" ca nu noi ne dam tp in rp la colegii nostri ca sa ii ajutam

Member
pune si tu videoclip ul pe youtube,nu merge pe asta,imi sta blocat la 00:00,sau e imagine?

Member
eu propun sa asteptam un grad mai mare,adica pe Denis,si sa discutam pe voice,sa imi arati filmarea cum ai ajuns tu acolo,ce ai facut dupa ce ti ai dat tp,si etc....pastreaza filmarea

Member
Membru staff
Si vezi dragul meu posthunter, ca eu ma intorceam de la ticket acolo si cu toate astea n-am vrut sa ma implic. Din nou doar demonstrati faptul ca suneti frustrati IC pe niste cacaturi pe care tot voi le faceti.

1746292292050.png

Member
ok,la si 30,si de ce ti ai dat tp,si nu ai venit cu masina? ai avut 3 minute ca sa vii...

Member
nu ai vrut sa te implici,dar totusi te ai implicat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus