Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Cioata
2.ID In-Game:850
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50601
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Autodescrierea mi se pare un lucru banal,cred ca trebuie sa ma cunoasca oamenii ca sa isi dea seama ce fel de persoana sunt.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Nu am o motivatie anume,imi este dor de rp-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani+
9.Experiența în Roleplay: 10/10 pot spune
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Ok

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Castelanno
2.Prenumele (Personaj): Giovanni
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 850
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 40 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceu + scoala de subofiteri Paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana calma,sociabila si intelegatoare.Ma consider o persoana care invata revede si reuseste sa isi stapaneasca emotiile in situatiile tensionate,imi place foarte mult sa invat lucruri noi si sa fac anumite activitati.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Nu am un motiv anume,dar consider ca am o experienta avansata si cunosc destul de bine atributiile unui Politist.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Probabil diferente sunt multe,nici un om nu este la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Rezistenta sub presiune,capabilitatea de invata repede,cunostintele pe care le am.

Member
Acceptat! Mergi la sectia din Paleto intre orele 12.00 si 20.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus