Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:StefSpoitoru
Id-ul tau:7411
Motivul banului: META GAMING+ acumulare warn= 10 zile (temporar)

De ce doresti unban?: Am controlat un mafiot in ghiozdan in timp ce era lesinat si am spus celorlati colegi ca are 300k bani, in cam 4 secunde , eu cred ca am fost sanctionat incorect deoarece mafiotul fiind lesinat eu puteam sa mi fac roleplayul cum vreau eu,ma refer ca irl mafiotii au bani in teancuri sau plicuri cu sumele pe ele ca sa stie cat si unde trebuie sa dea sau ce profit au facut etc si cum spuneam eu fiind viu si el lesinat poate avea 3 teancuri de 100k sau 6 de 50k ,puteam sa vad ce vreu pentru ca nu puteam sa l intreb. Sau in caz ca nu avea teancul notat cu cati bani avea eu tot puteam sa estimez deoarece fiind diicot am prins multi mafiotii cu diferiti bani si in timp iti dai seama cat si cum are un teanc/plic

Ban-ul este activ si pe discord?: nu e

Well-known member
Membru staff
Atașează o filmare cu cele întâmplate, urcă filmarea pe youtube. Ai 24h la dispoziție altfel cerere respinsă.

New member
Atașează o filmare cu cele întâmplate, urcă filmarea pe youtube. Ai 24h la dispoziție altfel cerere respinsă.
ASTA E RP U

ASTA E VIDEO U DE LA TK

Tin sa precizez ca in cerere am scris ca i am numarat banii in 4 sec , dar pe filmare am numarat cam 9-10 sec si m am si gandit putin/ pe final i am spus colegului ca avea 3 teancuri de 100k si cel care mi a fc tk avea navy ca civil (te poti uita pe chat cand a scris ca n are buletin)

@Zake HAOSRO

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus