Member
- Subiect Autor
Numele tau:mela
Id-ul tau:178
Motivul banului:fenta somaj
De ce doresti unban?
entru ca vreau sa ma joc pe sv sa ma joc alaturi de tovarasii mei cu care ma cunosc de atata timp deoarece eu am crezut ca este ca la ck gen sa se reseteze cooldown ul si chiar imi pare rau ca la momentul actual nu imi permit sa il platesc si chiar as fii recunoscator daca primesc unban pentru ca nu cred ca am facut ceva asa de rau si daca e pot sa dau un vouch de 15 euro si 5 e psf pentru cooldown, pentru ca asta am vrut sa fac cand am aflat ca nu este cum am crezut eu si am vrut sa il platesc, dar era duminica si nu am avut de unde sa cumpar pay safe si am vrut sa cumpar maine si sa il platesc maine , si daca pot sa platesc cooldown ul, trg sake ca nu am facut nimic asa de rau.si am stat in ficare seara pe live si am dat multe like uri
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )-
NU SUNT DONATII SUNT LIKE URI
in 3 seri diferite din like uri am dat atatea monede, in jur de 50k like uri in total si cred ca mai merit inca o sansa
Id-ul tau:178
Motivul banului:fenta somaj
De ce doresti unban?
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )-
NU SUNT DONATII SUNT LIKE URI