Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Mugurel
2.ID In-Game: 39
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50707
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 65
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Rares am 17 ani clasa a11a Profesoniala ca bacul si asa nu se ia imi place sa imi petrec timpul liber la sala avand o viata si alimentatie sanatoasa lucrez part time la o shaormerie in oras ca sa am si eu un ban in buzunar una alta.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac orasul un loc mai sigur si in acelasi timp si bani
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): CONFIRM

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Presedinte
2.Prenumele (Personaj): Mugurel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 39
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Liceu + bac
6.Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic,Miner
7.Job Curent (Personaj): Miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu e Mugurel toata viata mea am cautat razbunare pentru moartea tatalui meu care a fost omorat de catre un mafiot am lucat in mai multe joburi avand ca job curent miner se castiga destui bani iar acum imi incerc norocul in Politia Romana pentru a face bani si a reusi sa ma razbun legal pentru moartea tatalui meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Pot produce un nivel inalt de roleplay
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Am o motivatie mare in a deveni un politist bun
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm,un skill de condus inalt, stiu sa gestionez situatii tensionate,respectos, invat din greseli

Member
Acceptat! Mergi la sectia din PAleto intre orele 16.00 si 20.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus