Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Florin Capitanu
Id-ul tau: 440
Id-ul staff-ului reclamat: 881
Motiv: nu a oferit corect sanctiunile
Explicatie:un player a facut vdm asupra mea , urmand sa vina sa ma jefuiasca , eu aflandu ma in paleto , acesta a furat de pe mine 31 k bani, 1 ghiozdan mare , 11 minereuri argint si o pereche de ochelari . La ticket adminul i-a oferit sanctiunea de jefuire in zona pb , atat, iar mie pentru tk in rp, iar el nu se afla in preajma mea cand am facut ticketul. Cel care m-a jefuit a refuzat sa imi inapoieze obiectele deoarece zicea ca le-a pus in masina si nu are asigurare. Dupa parerea mea zic ca adminul trebuia sa ii ofere mai multe sanctiuni celui de m-a jefuit!
Dovezi: eu am filmare cu "roleplayul" , iar la ticket presupun ca are adminul .

New member
Stai sa imi spun punctul meu de vedere. Baiatul carauia i am dat jail te a jefuit in zona pb, si l am pus sa iti dea toate lucrurile furate inapoi,el spunea ca minereurile le are in masina si masina e la asigurari,imi pare rau nu am avut ce face mai mult,iar baiatul nu a terminat roleplayul cu tine deoarece nu a plecat de tot, el tot se afla acolo,si de asta ai primit pt tk in rp

New member
dar au facut totul ic asa a parut in filmare, imi pare rau daca nu am sanctionat bine,el mi a aratat alta filmare, cand au facut cu un motiv bine justificat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus