Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Dar când am ieșit s-a tras în mine și în colegul meu din prima , după ce eu reușisem cu greu să scap , când m-au prins la box s-au dat jos și au tras din prima (știind ca eu nu am arma )

New member
Salutare!
1. Când voi ați iesit nu s-a tras în voi, colegul tău cu tec a primit tazer, si ați fost somați cu arma sa va predați, aveați 10 arme pe voi, doar colegul tău s-a predat, iar tu ai făcut no fear și ai fugit, normal ca noi am început focul.
2. Tu aveai arma, aveai un cuțit, ceea ce înseamnă că prezentai un pericol, plus ca ție nu ti-a fost frica de 10 arme puse pe tine la ieșirea din magazin.

Tot ce am scris mai sus, a fost din perspectiva mea, deoarece am luat parte la roleplay.

Esti rugat sa atașezi o filmare pentru a putea fi verificata de noi, iar dacă acuzațiile sunt adevărate, persoanele de la roleplay vor fi sancționate.

Iti urez seara frumoasa!

New member
Înțeleg , dar în momentul în care se promite ceva de ce nu se respectă ? Sake mi-a zis să fac reclamație aici ,eu având cuțit , când polițisti sau dau jos la mine și eu eram în mașină au tras din prima , deci eu nu puteam face Nmk cu un cuțit în mașină , și după acel dicot mai și zicea ca cine a tras …

New member
Repet, atașează o filmare cu tot roleplay-ul, fără filmare noi nu putem sancționa pe nimeni.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus