Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Constantin
Id-ul tau:40
Motivul banului:no fear și 3/3 warns
De ce doresti unban?: deoarece vreau mult sa mă joc pentru că avem ogrămadă de activității la cali și da am greșit...Și staff ul ce m a Banat nici măcar nu vrea sa îmi arate filmarea unde am fct no fear etc ....
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aic
i. )

New member
Cine ți a acordat banul ?
ID 24 și mi se pare o aroganta majoră faptul că eu ii cer frumos filmarea și de data trecuta,de la cererea unban trecută nu avea filmare acum are fițe și îmi e sa nu aibe iar filmarea.....Eu chiar doresc sa ofer activitate acestui sv..

Member
Membru staff
Salut tie ti se pare ca sunt arogant din faptul ca ti-am zis ca nu sunt obligat sa ați arat filmare si ți-am zis daca ai filmare sa imi faci o reclamație staff atât tot eu nu am zis ca nu am filmare? Eu am sancționat ce am vazut pe filmare !

Member
Membru staff
ID 24 și mi se pare o aroganta majoră faptul că eu ii cer frumos filmarea și de data trecuta,de la cererea unban trecută nu avea filmare acum are fițe și îmi e sa nu aibe iar filmarea.....Eu chiar doresc sa ofer activitate acestui sv..
Daca vrei deseara cand ajung acasa ati arata filmarea ca sunt la munca !

Member
Salut am vazut eu filmarea ai facut un no fear in care statea atatea arme pe tine de la politie + cop fear aveai 4 politisti pe langa tine si pe tine te durea undeva T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus