Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Piciu Remus
Id-ul tau:1036
Id-ul staff-ului reclamat:1027
Motiv:Necooperare,aplicarea unei sanctiuni pe degeaba cand el este vinovat
Explicatie: Nu sunt genul sa fac reclamatii,dar vad ca,Caponez e genul de persoana nonchalant care raspunde doar cand ii faci reclamatii sau faci un ticket(rare ori,daca iti raspunde la ticket in seamna ca te are la sulfet) Mi am dat demisia cam la inceputul lunii martie din SMURD,niste probleme cu ceilalalti membrii si asa.Am dorit sa imi dau demisia din smurd ca sa nu stau sa fac reclamatii peste reclamatii ca nu imi place(la capo am facut pt ca doar asa raspunde) si am primit somaj 21 de zile parca.Am discutat cu el,a fost intelegator sa imi scada la 14 zile.Intre timp contul meu PRINCIPAL de Discord a fost spart,habar n am cum,si mi-am facut alt cont de discord.Am asteptat sa treaca cele 14 zile ca sa pot intra in PD.Am intrat in pd,am facut si ticket pe sv sa ma asigur ca: Am 2 conturi unu are transfer doar ca trb sa il scoata caponez si caponez nu raspunde ca de fiecare data.Cred ca a venit Maya pentru ca era o fata,nu stiu exact pers din staff.Doar ca a spus ca este in regula si nu este nici o problema.Am lasat asa si am mers mai departe.Intre timp am facut email uri la discord si mi am recuperat contul.Acum eu din primul moment cand mi am recuperat contul i-am spus lui Caponez sa mi scoata gradele,el a spus simplu
Cand ajung acasa-17.03.2025.Au trecut 3 zile,vad ca inca nu a ajuns acasa.Dupa i am dat mesaje,ca de obicei nici un raspuns.Aseara am facut ticket pentru TRANSFER GRADE de pe contul de rezerva pe contul PRINCIPAL. Imi raspunde un baiat care ii da ping lui Caponez.Si verdict-ul lui caponez a fost.OUT DIN PD si de pe contul principal cu gradele de cooldown si transfer,imi da pe celalalt.Deci cum ar venii eu am transfer de 2 ori.El face greselii si plateste un player.Nu stiu ce sa mai zic ca am ramas prost cand am vazut,ce ar trebui acum sa ii cer paguba? ca nu e in stare sa isi verifice dm-urile
IMG_2640.png
IMG_2640.png
1742455047962.png
image.png

Member
Salut piciu daca imi ziceai in privat cand tia expirat atuncea si nu ai venit si ai facut tk pe discord si a zis stie caponez atuncea imi pare rau sa rezolvat ! T/C

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus