Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:CIZZ
Id-ul tau:14409
Id-ul staff-ului reclamat:69
Motiv:Deschide ooc in ic , ma omoara degeaba,sanctioneaza in "rp ul " in care participa
Explicatie:eram la puscarie linistit, celula era inchis,fac ticket pentru a ma scoate si vine si mihaela dupa ce fac ticket , vine admin si o scoate doar pe ea eu trebuie sa fac alt ticket,fac alt tk linisti vine un admin ma scoate fara probleme, in afara celulei ea deschide ooc ul spunand cuvantul CK , apoi vine un baiat ma i a la bataie ,el da din greseala in ea si ma omoara , cum ar fii sa scot si eu arma la puscarie si sa o omor? raspunde eu la intrebare,nu ar fii bine si as fi sanctionat , ma enervez si dau leave si imi da jail pentru disconect in rp unde partial a procedat bine,dar practic puscarie nu e un loc unde facem Rp daca o luam asa si ea avea voie sa deschida ooc ul si eu sa dau leave nu?
Dovezi:filmare

New member
face si abuz de bugguri pentru ca da cu pugnul incontinuu

New member
eu acum am primit ban 7 zile pe motiv 3 warn daca am dreptate mi se scoate warn ul si ban ul nu? si o sa raman cu 2/3

Member
Membru staff
Videoclipul este privat pune-l te rog pe nelistate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus