Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau:gtrr
Id-ul tau:3971
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: 6521 bloods
Motiv: se baga oficiali dupa 6zile oficiali si fara task
Explicatie:doresc o explicatie
Dovezi:
1740511870383.png
1740511878415.png
doresc o dovada cum a predat taskul pentru oficializare!

New member
ITI ARTA PE DISCORD TOT CE VREI SI SUNT 7 ZILE SI AM SI FILMARE CU TASKU SI AM STAT O SAPTAMNA LA MAGAZIN INAINTE!!

New member
O EXPLICATIE E AM DAT TASKU SI AM STAT O SAPTAMANA LA MAGAZIN INAINTE MAAi doresti CEVA?

New member
salut, gtr din cate vad i am dat grade dar nu in intervalul de o saptamana , am vazut acest lucru si mi l asum, am crezut ca i am dat gradele de pe 18, daca este ceva in legatura cu tasku trebuie sa aflii ic, tu nu trebuie sa faci reclamatie la un simplu fapt ca am gresit ,bun am vazut ca am gresit imi asum greseala dar nu inteleg de ce esti posthunter, c am atat am avut de spus, spor la rp/tk

New member
daca vrei sa faci reclamatie prin simplu fapt ca sunt eu liderul principal si stai la orice greseala facuta de mine, inteleg trevis si a luat ck dar nu mai sta dracului posthunter pe mine

New member
nu sta nimeni posthunter mane , doar simplu fapt ca sunteti foarte aroganti ca a venit alejandro si va ajuta asta nu inseamna ca esti jmeker termenul de 2 sapt neof se respecta !

New member
Noi sa fim aroganti? zii lu alejandro treaba asta, ca noi ca mafie nu suntem maxim 2-3 membri dar in rest nu suntem aroganti

Sus