Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:mela
Id-ul tau:178
Discord:melasef
Varsta ( Minim 15 Ani ):14
Ore pe server: (Minim 150)1780
Ore pe FiveM:1900
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:eu doresc functia de membru staff pe fivem deoarece consider ca sunt destul de matur si pentru ca am o experienta anterioara destul de buna in ce tine staff si pentru ca din cate am vazut in ultimul timp dureaza foarte mult sa se preia un tk si pentru ca as vrea din nou sa intru in staff pentru ca datile trecute mi a placut mult și as vrea sa revin
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: eu cred ca pot sa ajut sv ul cu activitatea mea care s a dovedit si datile anterioare si pentru ca sunt destul de capabil pentru aceasta atributie
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):cam jumatate de an pe haos
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da

Member
Membru staff
Acceptat! Contacteaza un head of staff+ pentru a sustine testul.Sau faci un ticket discord cu teste staff!!
T/C

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus