New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:3069
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL)50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):240
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Radu am 15 ani , in timpul liber ma joc Fivem sa merg pe fara cu prieteni .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost si mia placut si doresc sa ma alaturi iar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Surub
2.Prenumele (Personaj):Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3069
4.Vechimea în Oraș (Personaj):240 luni
5.Scolarizare (Personaj):,,,
6.Joburi Anterioare (Personaj):Somer
7.Job Curent (Personaj):colectionar de ceasuri
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Surub Radu am 19 ani , in timpul liber colectionez ceasuri si telefoane, uneori ajut oameni cu ce pot , nascut am fost in sandy , dupaai familia mea sa mutat in Paleto pentru ca acolo a gasit tata un post la politeliber , dupa 2 ani a fost impuscat de un mafiot si acuma doresc sa ma razbun si sa fac acest orasel iar sigur
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte sportiv stiu leaga si stiu cum sa ma comport in momente periculoase
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt de trebaa stiu codurile sunt sportiv am experienca in domeniu si sunt intelegator
1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:3069
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL)50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):240
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Radu am 15 ani , in timpul liber ma joc Fivem sa merg pe fara cu prieteni .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost si mia placut si doresc sa ma alaturi iar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Surub
2.Prenumele (Personaj):Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3069
4.Vechimea în Oraș (Personaj):240 luni
5.Scolarizare (Personaj):,,,
6.Joburi Anterioare (Personaj):Somer
7.Job Curent (Personaj):colectionar de ceasuri
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Surub Radu am 19 ani , in timpul liber colectionez ceasuri si telefoane, uneori ajut oameni cu ce pot , nascut am fost in sandy , dupaai familia mea sa mutat in Paleto pentru ca acolo a gasit tata un post la politeliber , dupa 2 ani a fost impuscat de un mafiot si acuma doresc sa ma razbun si sa fac acest orasel iar sigur
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte sportiv stiu leaga si stiu cum sa ma comport in momente periculoase
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt de trebaa stiu codurile sunt sportiv am experienca in domeniu si sunt intelegator