Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Ma numesc Dani el Diabl
id5479
Motiv: diconect in rp, si mi sa schimbat in pan permanent
Doresc unban deoarece nu e corect daca eu am ban temporar 3 zile si in alea 3 zile ma joc 2 dece trebuie sa mi schimbe banul ?si azi luam anban e ceva stupid sa ai ban si sa primesti inca unu si banu temporar nu a fost expirat
Banul este si pe discord

Member
Membru staff
Salut ai am observat pentru ce ai luat ban este interzis sa joci pe alt servere cand esti intro factiune ilegala!

Member
da da aveam ban de asta m am jucat daca nu aveam ban si ma jucam pe alt servar intelegeam asta nu are logica

Member
Membru staff
Nu aveti voie ca inntro facitune legala si ilegale si jucati alt servar daca erai civil atuncea nu era problema! T/C!

Member
Membru staff
Ai avut ban pentru acumularea 3/3 warns cel de 7 zile!

Member
da si mi se scoate peste 7 zile?
imi zicea durata 3 zile
si e ciudat sa ai ban si sa iti inlocuiasca cu altu

Member
eu as zice sa mi se scoata banul permanent si sa mi ramana banul temporar care a fost primul asta de 3 zile
adica pana disera asa ar fi mai bine

Member
Membru staff
Ai primit ban pentru dis in rp , dupa ai intrat pe alte sv si ai primit ban permanent ca te joci pe alte sv, ca esti intro factiuneq

Member
doar ziceam ca nu e normal dupa ce imi expira asta de 3 zile si ma jucam pe alt server era de inteles da cand ai ban 3 zile ce ai vrea sa fac ?

Member
Membru staff
Citeste regulamentu scrie foar clar nu ai voaie sa te joci pe alte sv cat timp esti intro factiunea T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus