Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:mela
Id-ul tau:178
Motivul banului:mix
De ce doresti unban?:din cauza faptului ca a fost o sanctiune data aiurea zic eu pe care am corectat o dupa o secunda si cred ca nu a influentat rp ul absoult de loc, deci o explicatie mai pe scurt cu ce s a intamplat,noi eram pe discord si statea mai multi si baietii cu care eram pe dis au intrat in rp si eu am crezut pe discord sunt pe deef si ca nu ma aud , dar mai erau inca 2 care nu s au pus si eu nu am stiut, si cand i am auzit le am spus ic pentru a nu a face mix. informatia nu a fost folosita de nimeni, neinfluentand nici un rp si nu a deranjat pe absolut nimeni. eu pe discord fiind cu id 50 care nu era pe sv cu id 491 care si a primit santiune de meta anterior, id 2055 care a primit anterior, cu id 4771 care era pe deef si id 1119 care si el era pe deef, ei toti erau in rp si cand am vazut ca ei sunt in rp m am pus pe deef si i am lasat in pace pentru a evita sa fac un fail, băiatul care mi a facut mie tk este acum pe fplayt și a primit și bk fara drept de plată. Jail ul il fac cu cea mai mare plăcere dar măcar să se scoată ban ul pentru ca, cum am spus mai sus a fost un fail făcut din greșeală și care a fost corectat instant.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
(filmare pe ce am fost sanctionat)

Ultima editare:
Member
Membru staff
deci prietenul tau care era in masina a spus ca sunteti pe vespuci sau tu sau vocea aia este a ta cand ai zis na ...?

Member
deci prietenul tau care era in masina a spus ca sunteti pe vespuci sau tu sau vocea aia este a ta cand ai zis na ...?
Prima dată am spus eu pe discord, eu fiind cu id 50 care nu era pe joc și cu id 491 și id 2055, ei erau în rp și nu vorbeau , eu crezând ca sunt pe deef și ca s și-mi corectez greșeala după o secundă am spus ic pe cascuta aceeași info.

Member
pai si baieti de pe discord au venit la tine ?
Nu, eu și au văzut de rp ul lor, pe nici măcar ic nu m au băgat în seamă , și după asta când am văzut ca ei nu s au pus pe deef m am pus eu și le am comunicat toate lucrurile IC

Member
Membru staff
Am vorbit cu adminul care a fost la ticket si a spus va veni el sa iti raspunda ca eu nu prea inteleg mare lucru din filmare aia . @TaTa Ursak3

Member
O filmarea mai lunga ai ?
standard_2.gif

Member
O filmarea cu ticket?
Ticket ul a durat 4 ore gen a fost pe reprize, mi a scos prima dată sancțiunea iar ulterior a intrat aerocox pe voice pentru 2 baieti cu care eram pe discord de vorbeau ei și eu mi am luat pentru faza aceea, îl poți întreba pe adminul de m a sancționat,caponez

Member
Posteaza toata filmarea cu rp
standard_2.gif
Tocmai ce am spus mai sus ca nu mai am inainte sau dupa, dar eu am fost sancționat ca am spus pe discord băieților acelora ca sa vina pe Vespucci și după o secundă le am spus pe joc , ei fiind la tk și restu erau pe deef

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus