New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:13745
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):17 dar in alta viata vreo 80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai imi place sa ma joc Fivem,sa socializez,sa imi creez prieteni noi,si cu ajutorul bunului Dumnezeu sa ma inrolez in Politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap orasul de belele si sa punem punct infractorilor
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:una foarte buna daca am si un om pe masura
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Patron
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13745
4.Vechimea în Oraș (Personaj):17 luni dar in alta viata vreo 80 luni
5.Scolarizare (Personaj):Camin,Scaoal,Liceu Mate-Info,Facultatea Militara.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai sunt un baiat de la tara imi place sa socializez sa colaborez si mi-as dori sa ma alaturi echipei voastre din diicot pentru a scapa oameni de belele si orasul de infractori.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru PolițiePot fii unul dintre ,,stalpi,, si sa dobor orice infractor care ne vrea raul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt diferit fata de ceilalti dar stiu sa respect si sa ajut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?Putere,Respect,Amabil,Ajutator,Responsabil.
1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:13745
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):17 dar in alta viata vreo 80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai imi place sa ma joc Fivem,sa socializez,sa imi creez prieteni noi,si cu ajutorul bunului Dumnezeu sa ma inrolez in Politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa scap orasul de belele si sa punem punct infractorilor
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4-5 ani
9.Experiența în Roleplay:una foarte buna daca am si un om pe masura
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)DA
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Patron
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13745
4.Vechimea în Oraș (Personaj):17 luni dar in alta viata vreo 80 luni
5.Scolarizare (Personaj):Camin,Scaoal,Liceu Mate-Info,Facultatea Militara.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mihai sunt un baiat de la tara imi place sa socializez sa colaborez si mi-as dori sa ma alaturi echipei voastre din diicot pentru a scapa oameni de belele si orasul de infractori.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru PolițiePot fii unul dintre ,,stalpi,, si sa dobor orice infractor care ne vrea raul.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt diferit fata de ceilalti dar stiu sa respect si sa ajut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?Putere,Respect,Amabil,Ajutator,Responsabil.