Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Matei
Id-ul tau: 223
Motivul banului: Nota lasata de admin: data viitoare poate cooperezi si nu ne mai iei la misto insa a picat voicul pe server si nu auzeam pe ei, sau ei pe mine presupun, si vorbeam majoritatea prim /me, cand iam intrebat ce au zis miam luat ban permanent cu motivul ca ii iau la misto
De ce doresti unban?: eu cred ca acest unban este pe nedrept, am oameni care ma asteapta, am cheltuit atata timp si efort pe acest server fain ca sa imi iau ban de la un admin cu motivul ca ii iau la misto. ban permanent. Merci de atentia acordata.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Pica voice-ul, inteleg ca nu auzeai, dar nici ochi nu aveai ? Ca noi scriam pe /me, am stat doar eu 5-10 minute.. nu mai zic de Deny si Ples care au stat mai mult sa se roage de tine sa deschizi portbajaul ala + politistii prezenti. Nu stiu ce incercai sa faci acolo, te am chemat si pe discord ca sa putem sa vorbim, nici acolo n-ai venit. Nu pot sa stau sa ma rog de tine la nesfarsit.

New member
Pica voice-ul, inteleg ca nu auzeai, dar nici ochi nu aveai ? Ca noi scriam pe /me, am stat doar eu 5-10 minute.. nu mai zic de Deny si Ples care au stat mai mult sa se roage de tine sa deschizi portbajaul ala + politistii prezenti. Nu stiu ce incercai sa faci acolo, te am chemat si pe discord ca sa putem sa vorbim, nici acolo n-ai venit. Nu pot sa stau sa ma rog de tine la nesfarsit.
Nu mi se deschidea discordul, aveam o problema, trebuia sa dau restart la pc, asa e la mine, si pe /me deabia scriati, si cand voi vb eu nu va auzeamimi pare rau dar asta e abuz de putere, nu se da ban permanent pentru refuz roleplay

New member
Nu mi se deschidea discordul, aveam o problema, trebuia sa dau restart la pc, asa e la mine, si pe /me deabia scriati, si cand voi vb eu nu va auzeamimi pare rau dar asta e abuz de putere, nu se da ban permanent pentru refuz roleplay
pot sa voresc cu altcineva? ea e ce ce mia dat ban, si evident ca o sa isi ia apararea

New member
Nicaieri in regulament nu scrie ca se da ban permanent pentru refuz roleplay, si nici troll nu am facut, picase voicull si voi nu vati dat seama, sau era doar la mine, si nu se deschidea discordul. cred ca se punea pe ecranul 2, care e televizorul care era stins atunci, nu e normal, ban permanent pentru ce? nu am mai inteles motivul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus