Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Mitzanuuu
Id-ul tau:1660
Id-ul staff-ului reclamat:1956
Motiv: nerespectarea regulamentului,evitarea de a vedea rp u inainte de bataie,imi cauta motive la tk
Explicatie:deci am avut o altercatie cu un baiat la spital care mi a facut tk,bun si dupa a inceput sa arata filmari cand eu si cu prietenul meu 984 ne bateam,cand a dat drumul la filmari se aude destul de clar cand domnul el mariano spune arata mi doar cand se bate nu mi arata ce au vb ,sanctionezi fara sa vezi rp bun ,iar dupa spunea ca am omorat 12 oameni de cand am intrat pe sv sa eram de 5 6 ore pe sv ok bun ,iar cel de mi a facut tk trebuia sa fie sanctionat pt ca un tk se face doar dupa ce iti iei respawn iar noi eram peste drum,am luat ban pt troll in aceasta situatie este rdm nu troll,iar acel baiat de ne a facut tk se vede clar ca ne provoca si a dat si inapoi deci nu e troll
Dovezi:Da

Member
Daca voi credeti ca intrati pe server sa faceti acest lucru pe care voi il numiti “roleplay” te inseli amarnic. Cerere respinsa. Ban ul ramane! T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus