Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Atentat
Id-ul tau:773
Motivul banului:Eu am primit ban de la envy cand s a dat al doi lea wipe pentru cod dar eu nu aveam nmk nici nu m a luat la pc check nmk mi a dat tp si cica dc ma joc cu cod si dupa am primit bk de la denis din consola
De ce doresti unban?:doresc unbk deoarece vreau sa ma joc pe aceasta comunitatea frumoasa pentru ca este primul sv pe care m am jucat cand mi am luat calculatoru si mi am facut multi prieteni pe aceasta comunitate frumoasa daca se poate sa mi mai acordati o sansa va rog pentru ca nu o sa se mai intample niciodata chioar vreau sa ma joc inapoi foarte mult mai da ti mi o sansa va rog

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
1738863120636.png

Ultima editare:
Member
Membru staff
salut
pai si de ce vii tocmai acuma dupa 2 luni sa faci o cerere

New member
am facut acum pentru ca vreau sa ma joc pe aceasta comunitate, vreau sa ma apuc de sv acm am simtit ca se mai poate o sansa

Ultima editare:
New member
Astept si sper la o sansa noua si promit ca nu o sa se mai repete aceasta greseala (Sake te rog mai da mi o sansa) îmi doresc foarte mult sa ma joc pe acest sv și nu mai pot fără ca ma plictisesc și vreau sa joc pe acest sv

Ultima editare:
Active member
Membru staff
Pai daca n-aveai hack, cum poti spune ca n-ai sa mai "repeti iara a doua greseala" ?

New member
nu repet ca nu aveam si chiar nu platesc pentru coduri imi dai te rog?

Ultima editare:
New member
De cand nu mai sunt eu staff, s-au dat 2 unban all si 1 unbk all, n-ai cum sa mai ai ban ul de la mine

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus