Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:MitzanuuSEF
Id-ul tau:1660
Motivul banului:troll
De ce doresti unban?:Doresc unban deoarece acest server imi este foarte drag recunosc intr un fel am calcat stramb dar,nu se va mai repeta am 180 de ore .am muncit pt cont.Si plus ca mi am luat pt ca oamenii ma provocau sa ne batem iar noi raspundeam la acele provocari,l a ticket ba zicea ca 12 am omorat fiecare ba 6 ,s a umflat foarte mult la sanctiune macar jail 1000 accept orice dar nu ban .Am vrut sa explic motivul iar zicea ca nu ca nu are rost,daca voi mai calca stramb imi asum blacklist,REPET,NU SUNT TROLLER PUTEAM ASTEPTA URMATORUL UNBAN DAR CHIAR IMI PLACE ACEST SERVER MA REGASESC IN EL.
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

New member
Am video cu tot ticketul,si cu intamplarile din cate vad troll se sanctioneaza cu jail,in fine...

Member
Salut , troll nu se sanctioneaza cu jail cu ban posteaza filmarea pe youtube sa fac ce ai facut

New member
Am foarte multe de spus,individul care mi a făcut tk s a enervat ca ne am bătut și am câștigat.
O întrebare pentru domnul El Mariano de ce nu au făcut victimele tk,dacă era ceva incorect la mijloc?
Trebuia sa ii tragi pe toți de m am bătut sa le ceri filmări.
Încercăm sa îți aduc aceste propuneri sa vezi exact ai spus ca nu are rost sa vb
Într un tichet am dreptul de a vorbi nu m ai lăsat sa vb degeaba m ai și chemat pe suport.
Dacă eram un troller nu ma zbateam pt acest unban

Member
A-ti umplut forumul si de cereri unban si de reclamatii staff.Ban-ul va ramane T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus