Secțiune navigare

reclamatie staff Sn0y. [175]

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Membru staff
Numele tau: chris
Id-ul tau:2055
Id-ul staff-ului reclamat: Sn0y. [175]
Motiv: sanctioneaza fara sa vad filmarea ma trage dupa 30 40 secunde dupa ce a dat de 4 ori cu ctrl v pe cha daca am rp nu imi arata filmare nimic
Explicatie: eram cu sponsorizata un politist a trecut peste dubla contiunua ma duc la el si il intreb de ce treci pe dubla continua si din gresala am intrat in el cu 20 la ora maxim nu mai mult ca el sa teleportat si miam dat bindul si mam dat jos sa il intreb de ce trece pe dubla dupa se scarpina la ochi mai are si putine arfe si incep sa il injur se da joc cu tazerul nu a zis nimic eu zic nu ma dau jos sa ma sugi si am plecat au tras dupa mine si atat au facut tk dupa adminul notru ma intrebat de 4 ori pe chat daca am rp a vazut ca nu am raspuns ca luam carne si imi da tp la el dupa maxim 40 de secunde cand ma trage la el vb cu el si dupa ma suna un prieten sa il ajut pe unu din mafie iam raspuns iam zis ca nu pot sa il ajut si iam inchis dupa imi da jail si dupa ban fara nici un motiv
Dovezi: filmarea lui ca eu deabea ce dadusem restart la pc si am uitat sa aprind

Member
Am vazut filmarea si intr-adevar, greseala lui a fost ca te-a tras prea repede la el, ar fi trebuit sa astepte putin mai mult si a fost avertizat in legatura cu acest lucru. In momentul in care ti-a dat tp, ti-a spus sa vii sa vezi o filmare pe baza careia urmeaza sa fii sanctionat. Totusi, tu ai inceput sa afirmi ca nu ai facut nimic si dupa ai raspuns la telefon, desi acest lucru este interzis. In plus, mai erau si alte tickete in asteptare si nu era corect ca el sa astepte dupa tine pana cand vorbesti la telefon la ticket.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus