New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Cristi
2.ID In-Game: 319
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 17
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Nascut alaturi de 2 frati, mereu invatat sa treaca singur peste probleme, mi-am gasit refugiul in jocuri dar si in familia mea, obsedat de munca as putea spune, prefer sa gresesc o data si dupa sa stiu tot cap coada
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Siguranta si incredere
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-1
9.Experiența în Roleplay: 9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
esigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj): marian
2.Prenumele (Personaj): gunoieru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 319
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 17 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 Clase si Academia Navala
6.Joburi Anterioare (Personaj): postats
7.Job Curent (Personaj): postats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Nascut in romania cu tatal aflat in Florida si Mama in romania, Drake a ramas orfan de la varsta de 17 ani moment in care sa confruntat cu multe greutati pana sa ajunga in orasul Los Haos, in oprezent incearca sa stabileasca ordinea si increderea cetatenilor fara de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Atent
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca am
11.Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Atenție sporita, Obsedat de munca, Dorința de a fii parte dintr-un Team, Coordonarea, Respectul egal al tuturori
2.ID In-Game: 319
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50904
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 17
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Nascut alaturi de 2 frati, mereu invatat sa treaca singur peste probleme, mi-am gasit refugiul in jocuri dar si in familia mea, obsedat de munca as putea spune, prefer sa gresesc o data si dupa sa stiu tot cap coada
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Siguranta si incredere
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-1
9.Experiența în Roleplay: 9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj): marian
2.Prenumele (Personaj): gunoieru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 319
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 17 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 Clase si Academia Navala
6.Joburi Anterioare (Personaj): postats
7.Job Curent (Personaj): postats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Nascut in romania cu tatal aflat in Florida si Mama in romania, Drake a ramas orfan de la varsta de 17 ani moment in care sa confruntat cu multe greutati pana sa ajunga in orasul Los Haos, in oprezent incearca sa stabileasca ordinea si increderea cetatenilor fara de politie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Atent
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cred ca am
11.Enumera 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Atenție sporita, Obsedat de munca, Dorința de a fii parte dintr-un Team, Coordonarea, Respectul egal al tuturori