Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Stefan
Id-ul tau: 1868
Discord: germanu25.bd
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15 ani
Ore: (Minim 50) 60
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Eu imi doresc functia de helper pentru a ajuta comunitatea si pentru a aduce mai multi membri pe server, sau mai ales pentru a ajuta persoanele noi pe server necunoscatoare, as putea face foarte multe tickete pe zi deaoarece imi place sa ajut oamenii noi si bine dispusi sa respecte regulamentul acestui server, sa scap de specimene care intra pe server doar ca sa faca rau sau sa strice anumite bunuri la care alti oameni au muncit din greu, si la a ajuta cat mai multe persoane pot eu si imi sta in putinta
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu va ot ajuta cu orice este necesar si cu orice mi se cere
O mica descriere despre tine: Salut , ma numesc Stefan si am varsta de 15 ani si imi place sa ma joc fivem si fotball. Imi place sa ajut in domeniul it si am parul si ochii negri si cu cei 7 ani de acasa
Raportează

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Acceptat! Contacteaza un head of staff+ pentru a sustine testul. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus