Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:acelsebii pe discord
Id-ul tau:10195
Id-ul staff-ului reclamat:69
Motiv:ban pe nedrept cu motiv hack
Explicatie: fac acest raport pentru ca nu mi a fost acordat corect. Am un pc mai vechi care uneori ma zboara sub harta cu masina daca merg prea rapid iar ea a fost cu nc pe mine si cand a vazut ca m am teleportat putin mai in fata cu masina mi a dat ban.
Dovezi: ea nu are filmare, din cate stiu nu ai voie sa dai banuri si in general sa faci tickete fara filmare

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Din explicatia primita de ea, ai furat o masina de smurd dupa care ai inceput sa faci troll, dupa care ei i-a aparut ca te-ai teleportat.
Daca ai o filmare cu ce s-a intamplat te rog sa o postezi pe youtube, daca nu ai o filmare, suntem nevoiti sa iti facem un pc check .
Pentru pc check il contactezi pe dali16 sau pe germanul, pe discord.

New member
Din explicatia primita de ea, ai furat o masina de smurd dupa care ai inceput sa faci troll, dupa care ei i-a aparut ca te-ai teleportat.
Daca ai o filmare cu ce s-a intamplat te rog sa o postezi pe youtube, daca nu ai o filmare, suntem nevoiti sa iti facem un pc check .
Pentru pc check il contactezi pe dali16 sau pe germanul, pe discord.
am facut deja pc check cu germanu, mi a spus ca sunt curat si astept acum unbanul de la denisake

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
As avea rugamitne sa discuti cu germanu si sa-mi dea el mie mesaj cu id-ul tau.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus