Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Pumpx
Id-ul tau: 7752
Id-ul staff-ului reclamat: 613
Motiv: Sanctionare superficiala nu prea avea chef sa ofere seriozitate
Explicatie: Terminasem tura la job-ul de zapada si ma plimbam cu masina deoarece eram cu cativa pe discord la o vorba si ma luase subiectul cam tare dar in aceelasi timp voiam si sa joc si ma plimbam cu masina de la dezapezitor iar atunci s-a luat o masina de politie dupa mine fara girofare observando mai greu continu-i sa merg iar cand intorc vad ca masina era oprita iar aia din ea mai faceau cate un viraj ca si cum ar vrea sa vina dupa mine am zis sa incetinesc ca poate vor sa ma opreasca si chiar nu am aveam chef sa fac cop bait sau sa intru la jilava, vazand ca sta pe loc si nu vine plec si dupa 1-2 min vine un politsit din ea la mine direct cu tp si ma cheama pe tk sa zica ca am fct bug abuse si era foarte arogant
Dovezi:

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Pai din ce vad aici iti vorbea destul de frumos, in schimb tu il luai cu vere, cumetre, post hunting. Ca un adaos, as dori si eu invite pe acest server de la vagos.

New member
Pai din ce vad aici iti vorbea destul de frumos, in schimb tu il luai cu vere, cumetre, post hunting. Ca un adaos, as dori si eu invite pe acest server de la vagos.
Ok,însă cuvintele precizate sunt în vocabularul meu și nu cred că aș putea schimba asta prea curând, însă reclamația mea nu este făcută pt cum vorbea și așa pur și simplu vreau să zic că nu făceam niciun bug sau vreun meta,doar mă plimbam cu mașina și omul a crezut că fac un bug doar pt că am încetinit că nu fug de un rp

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝑀𝒶𝓃𝒶𝑔𝑒𝓇
Membru staff
Ai din intamplare filmare cum doar te plimbai? Daca nu faceai job-ul in sine sunt de acord sa iti scot sanctiunea .
Ok,însă cuvintele precizate sunt în vocabularul meu și nu cred că aș putea schimba asta prea curând
Daca sunt in vocabularul tau nu inseamna ca trebuie si folosite mereu.

New member
Ai din intamplare filmare cum doar te plimbai? Daca nu faceai job-ul in sine sunt de acord sa iti scot sanctiunea .

Daca sunt in vocabularul tau nu inseamna ca trebuie si folosite mereu.
Mda asta e si faza pe final i-am aratat si filmarile si cosul de gunoi chiar nu aveam filmare nu m-am gandit ca s-ar putea intampla ceva asa de grav la dezapezitor, daca nu imi poti scoate sanctiunea datorita lipsei unei filmari si nu se poate demonstra nmk din filmarea aia care am pus-o pe tk chiar imi pare foarte rau daca s-a interpetrat altceva insa joc de 2-3 ani pe haos si chiar intru doar sa fac rp-uri si cam atat chiar nu imi sta in fire sa fac chesti de genul

New member
nu imi sta in caracter sa stau sa ma milogesc sau asa dar aici chiar am fost nevinovat nu faceam niciun bug sau nush eu ce si deabea facusem 100 de ore si faceam si eu job ca mna problem cu money

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus