- Subiect Autor
1.Numele sau PoreclaENIS
2.ID In-Game:893
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):10025
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):SUNT BUN DE MUNCA SI IMI PLACE SA AJUT OAMENI
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:ESTE UN VIS DE AL MEU DAR SI PT A FACE UN ORAS MAI BUN
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)E 3 ANI
9.Experiența în Roleplay:IMI PLACE SA FAC UN ROLEPLAY FRUMOS
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):
2.Prenumele (Personaj):denis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):893
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj): taxi,sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):imi place sa fac un roleplay bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt bun pe condus si imi place sa fac un roleplay corect
10.Diferențiere față de Alți Candidați:siu sa fac roleplay si sunt corec nu iau mita
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
2.ID In-Game:893
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):10025
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):SUNT BUN DE MUNCA SI IMI PLACE SA AJUT OAMENI
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:ESTE UN VIS DE AL MEU DAR SI PT A FACE UN ORAS MAI BUN
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp)E 3 ANI
9.Experiența în Roleplay:IMI PLACE SA FAC UN ROLEPLAY FRUMOS
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):
2.Prenumele (Personaj):denis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):893
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj): taxi,sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):taxi
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):imi place sa fac un roleplay bun
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt bun pe condus si imi place sa fac un roleplay corect
10.Diferențiere față de Alți Candidați:siu sa fac roleplay si sunt corec nu iau mita
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: