Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:XeneX
Id-ul tau:1547
Id-ul staff-ului reclamat:447
Motiv:MI A DAT BAN FARA SA ASCULTE DE OCHISOR CARE E HEAD OF STAFF
Explicatie: eram la pc check si pc chekeru mi a gasit niste urme de cand nu ma jucam pe server si 447 mi a dat direct ban si a iesit de pe camera,iar ochisor head of staff ia zis sa nu mi dea ban
Dovezi:
- la inceput se aude cum imi zice ca nu imi da ban si la final ies de pe suppor-t

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Banu raamane, ai si mintit ca tu 2 luni n-ai fost pe haos, nici o luna nu ai trecuta, iar fix in perioada cand apare ca foloseai hack-ul, atunci te jucai si pe haos dincate vad in loguri.
1736256561076.png
Am sa las reclamatiaa deschisa ca sa ai dreptul la replica, dar nu prea vad o sana in a-ti lua unban :)

New member
Banu raamane, ai si mintit ca tu 2 luni n-ai fost pe haos, nici o luna nu ai trecuta, iar fix in perioada cand apare ca foloseai hack-ul, atunci te jucai si pe haos dincate vad in loguri.
Vezi atașament 2529
Am sa las reclamatiaa deschisa ca sa ai dreptul la replica, dar nu prea vad o sana in a-ti lua unban :)
nu am zis ca n am mai intrat de 2 luni pe haos , pc checker u mi a zis ca nu a mai fost folosit de 2 luni si ceva , eu ma joc pe sv asta de mult timp iar o perioada m am lasat si m am jucat pe alt server, dar acum m am reapucat si nu am avut niciodata intentia e a da cu codu pe haos sper ca poti intelege situatia mea, si daca nu iti multumesc pentru toate experientele de neuitat

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ok, fie, te debanez cu o singura conditie, iti reinstalezi windows-ul, sa nu mai absolut nici o urma, iar daca se intampla sa mai gasim urme la tine, te voi bana permanent fara drept de plata, daca doresti sa faci acest lucru, dupa ce-ti reintalezi windows-ul, faci o cerere de unban si imi dai mie tag in ea, daca nu doresti sa faci asta, iti urez sanatate.
T/C.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus