- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Stanciu
2.ID In-Game: 9592
3.Vârsta (Minim 14 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 10 ore): 21
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Ma cheama David am 14 ani si eu practic boxul si Fotbalul mi e imi place sa devin politist si in viata reala deoarece doresc sa salvez oameni de la fapte care nu doresc sa se ajunga la un caz de crima.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa salvez oameni de la fapte rele si sa reusesc sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): peste 3000 de ore.
9.Experiența în Roleplay: Experienta Foarte mare.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj)aul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9592
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 21 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Popescu Paul eu fac sala de 3 ani si alerg in fiecare zii cate 3 ore timp de 2 ani si ma mentin ca sa pot prinde hoti si raufacatori eu imi doresc sa primesc acest post si sa pot face cat mai bune lucruri orasului si sa il protejez de cele rele care ii asteapta si la jafuri sa pot sa cooperez cat mai bine si sa negociez cu abilitatile mele de negociant.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit deoarece eu sunt foarte puternic fizic si foarte rapid fizic si matur si agresiv daca cineva nu doreste sa coopereze ca sa il bag la puscarie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nici o diferenta toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Matur , Inteligent , Cooperativ , Experienta anterioara , Calmul.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Stanciu
2.ID In-Game: 9592
3.Vârsta (Minim 14 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 10 ore): 21
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Ma cheama David am 14 ani si eu practic boxul si Fotbalul mi e imi place sa devin politist si in viata reala deoarece doresc sa salvez oameni de la fapte care nu doresc sa se ajunga la un caz de crima.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa salvez oameni de la fapte rele si sa reusesc sa prind infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): peste 3000 de ore.
9.Experiența în Roleplay: Experienta Foarte mare.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Popescu
2.Prenumele (Personaj)aul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9592
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 21 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Popescu Paul eu fac sala de 3 ani si alerg in fiecare zii cate 3 ore timp de 2 ani si ma mentin ca sa pot prinde hoti si raufacatori eu imi doresc sa primesc acest post si sa pot face cat mai bune lucruri orasului si sa il protejez de cele rele care ii asteapta si la jafuri sa pot sa cooperez cat mai bine si sa negociez cu abilitatile mele de negociant.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit deoarece eu sunt foarte puternic fizic si foarte rapid fizic si matur si agresiv daca cineva nu doreste sa coopereze ca sa il bag la puscarie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nici o diferenta toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Matur , Inteligent , Cooperativ , Experienta anterioara , Calmul.