Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Maxi
Id-ul tau:9623
Discord:yoroay
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 50) 53
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: As dori sa aplic pentru o pozitie in staff deoarece imi doresc sa contribui la dezvoltarea si imbunatatirea serverului. Am mai fost in staff in urma cu 4 ani si in acea perioada am avut o experienta foarte placuta. Am reusit sa construiesc relatii frumoase cu toata comunitatea, inclusiv cu Denis chair daca ma tine minte de rau😭.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Simt ca acum sunt o persoana schimbata, mai matura si mai dedicata, iar asta ma motiveaza sa revin pentru a ajuta la crearea unui mediu cat mai placut si organizat pe server. Cred ca pot aduce un aport pozitiv prin implicarea mea si prin dorinta de a face lucrurile mai bine. Multumesc pentru oportunitate ai astept cu nerabdare sa va pot ajuta!!
O mica descriere despre tine: Sunt o persoana pasionata de jocuri, mereu dornica sa invat lucruri noi. Sunt un bun comunicator si am o atitudine umila, ceea ce ma ajuta sa ma inteleg bine cu tot felul de persoane.

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salut, acceptat pentru teste. contacteaza un grad de la community support in sus pentru a da testele. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus