Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: andreeas
Id-ul tau: 374
Discord: slab.1a
Varsta ( Minim 15 Ani ):14
Ore: (Minim 50) 81+ doar ca acum 2 wipeuri am avut 1100+ și înainte de ultimu wipe 300
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: deoarece doresc sa îmbunătățesc calitatea roleplayului pe acest server, sa formez niște momente destul de plăcute comunității și sa fim o comunitate destul de buna, și sa schimbam coperta acestui server pentru acele persoane care au o impresie rea asupra serverului.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:sunt un om foarte variabil și pot ajuta cu orice problema la care stiu rezolvarea, o experiență cat mai buna și sa fac o atmosferă cat mai buna pentru toată lumea cu ceea ce pot și cu ceea ce reușesc să fac
O mica descriere despre tine: am 14 ani ma numesc andreeas, am făcut fotbal de la 5 ani pana la vârsta de 14 ani, acum fac volei și am sa ma apuc de kickbox, ma joc pe aceasta comunitate de 2 ani din vara 2022 sau chiar mai devreme și îmi doresc sa devin staff și pe 5m.

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Respins ! Nu ai vârsta! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus