Secțiune navigare

[Aplicație STAFF] - genoveva

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
  • Numele tau: Andrei
  • Id-ul tau: 8576
  • Discord: colejermainepalmerr
  • Varsta ( Minim 15 Ani ): 21
  • Ore: (Minim 50) : 50
  • De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Cred că cel mai bine în lumea asta îți poți face prieteni ajutând-ui, sunt genul de persoană care este în căutare de socializare cu tot felul de oameni noi, genul care se simte împlinit atunci când aude un cuvânt de "mulțumesc", cred că este un drum deschis pentru o dezvoltare personală pentru mine, socializând cu oameni și oferindu-le răspunsuri întrebărilor lor.
  • Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Capabilitatea, responsabilitatea de care dau dovadă, interesul și cât timpul meu pentru soluționarea problemelor jucătorilor pe care le întâmpină.
  • O mica descriere despre tine: O să încep cu începutul, salut mă cheamă Andrei , pentru cunoscători sau membrii OG, sunt din județul Argeș, în prezent activ ca membrul forțelor terestre ale trupelor armate române, am 21 de ani , câteva detalii micuțe despre mine, îmi place foarte mult fotbalul și cum se vede clar, să mai petrec timpul meu liber pe calculator pentru dezvoltare personală cât și pentru jocurile pe care toți le jucăm în fiecare zi Ș) , sunt un tip onest, cu bun simț, cu manierele și cei 7 ani de acasă puse bine la punct, o fire calmă de fel, dar și foarte vulcanică. Sunt multe lucruri despre care v-aș putea povestii despre mine, dar probabil v-aș plictisii, așa că mi-ar face mare plăcere ca întrebările și curiozitățile să vină din partea voastră și eu să vă fiu alături să vă răspund.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salutare, acceptat pentru teste, te rog contacteaaza-ma pe mine personal pe discord pentru a sustine testele. ( DENISJKE) .

t.c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus