Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: William
Id-ul tau: 1748
Id-ul staff-ului reclamat: 1498 punguta
Motiv: Comportament arogant la ticket! +l-am rugat sa intre pe server ul de mafii sa imi arate filmarea si mi-a zis ca nu e el obilgat sa intre acolo sa imi arate filmarea ca eu am time out pe discord pe main!
Explicatie: Am primit ban 5 zile pentru rdm! nici nu a fost rdm! Am avut un rp de jefuitor unde au fost implicate 4 persoane cu tot cu mine, l-am dat jos pe unul cu arma si ceilalti 2 erau cu motorul , ei m-au vazut legandu-l pe primul baiat si se invarteau pe acolo de foarte multe ori, i-am picat pe amandoi i-ar in final i-am furat masina primului baiat si am plecat! dupa aceea m-a tras admin ul punguta care posibil sa fie din mafie cu baietii era foarte arogant la tk l-am rugat sa intre pe server ul de mafii sa imi arate filmare si sa ii arat si eu si mi-a zis ca pe el nu il intereseaza ca el nu e obligat sa intre pe server-ul de mafii sa imi arate mi-e filmare si mi-a mai spus ca pe sv de mafii nici nu exista camera pentru tickete Dovezi: filmare si de la tk si din rp!
filmarea are 20 de minute si nu o pot pune pe nelistate ( v-a trebuii sa o arat pe sv de mafii! deoarece pe main am timeout) 1735934001336.png

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Salut ! Taie filmarea si o pui la nelistate si o trm aici am filmare de o ora la nelistate asa ca poti si tu!

New member
S-a rezolvat! Am primit unban de la tata ursake și nephthys

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus