Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Hosman Teodor
Id-ul tau: 2749
Motivul banului: cica troll
De ce doresti unban?: ca mia dat unban pe nedrept, ca eram imbracat in alb si am fost la o mafie, asa mia zis unu de la gunshop sa fac si asa am facut, plus aia care au facut ticket miau zis sa scriu pe foaie si am inceput sa scriu pe /me ca numi mergea microfonul, adminul nici macar nu a vazut dovada video si cand ima zis sa dau reconect sa explic a zis ca lasa iti dau eu de toate,
plus aia au zis cas de la diicot si adminul a crezut, au inceput sa zica ca meta dar nam facut nicio meta, luati masuri cu adminul KENNY 1541
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) 995350847057838090
1735922761342.png

Ultima editare:
New member
bine hai inteleg sami dati jail poate ceva cu microfonul, dar chiar asa? e pe nedrept

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Ai 24h timp pentru a incarca o filmare cu tot roleplay ul pentru a primi un raspuns daca banul ramane sau nu.In caz contrar cererea o sa fie respinsa.

New member
bro filmare nu am pentru oricum stiu ca pe disc nu pot arata filmari nu inteleg de ce si nu fac, da intrabati si adminul care mia dat ban, bai chiar ban permanent doar ca au zis aia si asta la ascultat??? pe bune?
si faza zic la admin stai sami dau relog sa pot sa vorbesc si el nu a vrut
eu as dori sa luati masuri cu el si daca se poate unban ,si deja pueti sami dati jail cateva minute da nu ban permanent

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Daca nu deti o filmare pentru a isi da cu parerea alt membru staff nu putem sa iti oferim unban.Prin urmare o sa inchid acest subiect.Daca doresti sa platesti unbanul poti sa il contactezi pe Denis sau pe Frosty. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus