Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: genoveva
Id-ul tau:8576
Motivul banului: TROLL
De ce doresti unban?: sanctiune nedreapta
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) NU

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Salut,ce s a intamplat de ai primit ban?Poti atasa o filmare?

𝐻𝒶𝑜𝓈 𝑅𝑒𝑔𝒶𝓁
Membru staff
Salut , ai 24 de ore la dispoziție sa pui filmarea aici dacă nu cererea ta va fi respinsa !

New member
Ce filmare să atașez eu ca membru? Filmarea trebuie atașată de Helperul în teste, cel care a cerut banul!

𝐻𝒶𝑜𝓈 𝑅𝑒𝑔𝒶𝓁
Membru staff
Trebuie sa pui filmarea aici ca să vedem dacă chiar ai făcut troll .

𝐻𝑒𝒶𝒹 𝑜𝒻 𝒮𝓉𝒶𝒻𝒻
Membru staff
Cand vi sa faci o cerere unban tu trebuie sa ai dovada ! Ai 24h sa o pui sau inchid cererea!!!!

New member
Pe scurt, am agresat un băiat, m-am dus i-am dat cu pumni. A scos o sticlă, ma omorât și am dat disconnect și m-am dus iar la el să-l bat după. AM primit sancțiunea pentru jail, dar după 40 de minute văd că primesc ban. Nu am toată filmarea, dar asta s-a întâmplat in mare parte. Am luat la bataie un baiat si am dat reconect sa-mi dea viata sa l pot bate iar. Nu vad unde este troll-ul. Totul s-a rezumat la faptul ca am luat la bataie un singur om si am dat reconnect.

New member
#UP

Nu spun că este în regulă ceea ce am făcut, dar consider că sancțiunea cu JAIL-ul era suficientă, dat fiind că fapta pe care am săvârșit-o nu a fost una extremă, faptul fiind că a avut o singură persoană de suferit. Nu a fost o situație extremă, a fost doar un moment de neprofesionalism din partea mea. Am 25H, nu am intrat cu intenția de a trola, pur și simplu să mă joc, să mă distrez.

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Infinity punch + ce ai specificat tu
O sa-ti scot banul, dar vei ramane cu un jail de 300 de minute din partea mea pentru greselile facute.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus